Merve Oflaz’dan renkli bikinili pozlar

Merve Oflaz önceki gün tatilden bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, renkli bir bikiniyle teknede poz verdi. Oflaz’ın kareleri birçok beğeni ve yorum aldı.

Merve Oflaz’dan renkli bikinili pozlar

Merve Oflaz, yaptığı sporların karşılığını alıyor. Oflaz, bikinili karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Fit bir vücuda sahip olan güzel isim, adeta mankenlere taş çıkardı. Sevgilisi ile olan kareleri dışında, bikinili olanları paylaşan Oflaz’a yorum yağdı.

23 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelen Merve Oflaz, 2008 yılında “Var Mısın Yok Musun” yarışmasına katıldı. Bu yarışmanın akabinde Survivor’a giden Oflaz, birinci oldu.

Kadın yarışmacı olarak birinci olan ve dikkatleri üzerine çeken Merve Oflaz, döndükten sonra oyunculuğa adım attı. Kalbim 4 Mevsim dizide başrol oynayan Merve, ilk oyunculuk deneyimini ise Ayşe karakteri ile Muhteşem Yüzyıl’da yaşadı.

Daha sonra Not Defteri ve Güzel Köylü isimli projelerde yer alan Merve Oflaz, katıldığı Survivor All Star yarışmasında bu defa birinci olamadı. Survivor’da 7. hafta elenen Merve Oflaz, Arka Sokaklar’a geçerek kariyerinde iyi bir ivme yakaladı. 2017-2021 yılları arasında Bahar Komiser’i canlandıran Oflaz, akıllarda ise bu şekilde kaldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir