Messi adım adım PSG’ye! İşte transferin detayları…

Barcelona’dan ayrılan Lionel Messi’nin yeni adresi için en büyük aday Paris Saint-Germain… Fransız basını da Messi’nin transferine dair detayları paylaşmaya başladı. Lionel Messi ile PSG arasında neler yaşanıyor?

Messi adım adım PSG’ye! İşte transferin detayları…

Katalonya’da yayın yapan Beteve’nin iddiasına göre, Mayıs ayının sonunda Barcelona’ya imza atan Sergio Agüero, Barcelona’dan ayrılmak istiyor. Messi’nin ayrılığı nedeniyle Arjantinli vatandaşı bu yaz Barça’dan ayrılmak istiyor. Agüero avukatlarına ayrılık yollarının araştırılması için talimat verdi.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, sezon öncesi basın toplantısında adeta soru yağmuruna tutuldu.

Pochettino, Messi ilgisini doğrularken “Kulüp çalışıyor, tüm olasılıkları analiz ediyoruz. Messi hakkında yaşananları gördük. Şu anda tek hedefimiz Troyes karşısında lige galibiyetle başlamak. Başkanımız takımı iyileştirmek için çalışmalara devam ediyor. Eğer Messi’yi kadromuza katarsak, bu Mbappe’nin takımdan ayrılacağı anlamına gelmez.” dedi.

PSG, Neymar’ı kadrosuna kattığında transferi Eyfel Kulesi’ne yansıtarak duyurmuştu. Aradan 4 yıl geçti. El Chiringuito’dan Jose Alvarez, PSG’nin bilinmeyen bir sebeple Eyfel Kulesi’ni 10 Ağustos Salı günü için rezerve ettiğini iddia etti.

L’Equipe’in haberine göre Lionel Messi, PSG ile yılda net 40 milyon € kazanacağı üç yıllık bir anlaşma imzalayacak.

RMC’nin haberine göre Lionel Messi, gelecek sezon PSG forması giymek istediğini bildirdi. Henüz resmi bir anlaşma olmasa da taraflar birbirine çok yakın.

Le Parisien’in haberine göre PSG, hem sportif hem de ailevi sebepler nedeniyle Lionel Messi’nin 1 numaralı önceliği konumunda.

Fransız gazeteci Mohamed Bouhafsi’ye göre PSG transferi hafta sonu bitirmeyi hedefliyor. Messi’nin babası ilerleyen saatlerde kulüple görüşecek.

Telefoot’un haberine göre Lionel Messi, Paris Saint-Germain’de 19 numaralı formayı giyecek. Arjantinli yıldız Neymar’ın giydiği 10 numarayı istemiyor. Messi, Barcelona’daki ilk yıllarında bir süre 19 numaralı formayı giymişti

AS’ın haberine göre Chelsea’nin Rus sahibi Roman Abramovich, Messi için temsilcilerinden acil bir görüşme talep etti. Chelsea, Arjantinli yıldıza talip olsa da PSG bir numaralı aday.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir