MHP’nin başkan adayları belli oldu! Bursa’da o isimler aday gösterildi!

MHP 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. etap olarak adaylıkları kesinleşen 8 il, 40 büyükşehir ilçe, 7 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayı açıkladı. Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı için Ahmet Beygirci aday gösterilirken Yenişehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Davut Aydın gösterildi.

MHP’nin başkan adayları belli oldu! Bursa’da o isimler aday gösterildi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kesinleşen 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, 7 İlçe Belediye Başkan adayını daha açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 2. etap olarak adaylıkları kesinleşen 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe, 7 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığına  MHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Beygirci, Yenişehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Davut Aydın gösterildi.

(MHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci-MHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Davut Aydın)

İŞTE ADAY LİSTESİ

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir