Mine Tugay’ın son haline yorum yağdı: Güzelliğine yazık olmuş

Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle adından sıkça söz ettiren Mine Tugay son olarak Yalı Çapkını dizisi kadrosuna dahil oldu. Takipçilerini mest eden beğenilen paylaşımları ile Instagram’ı sallayan Mine Tugay estetiğin dozunu kaçırdı. 44 yaşındaki Tugay’ın son haline yorum yağdı.

Mine Tugay’ın son haline yorum yağdı: Güzelliğine yazık olmuş

Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil olan Mine Tugay hayranlarını şaşırttı. Estetik yaptırdığı ileri sürülen oyuncunun son hali gündem olurken birçok kullanıcı, “Yazık olmuş” yorumunu yaptı.

Başarılı oyuncu Mine Tugay, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Dizinin yeni bölüm fragmanında en dikkat çeken detay Mine Tugay’ın değişimi oldu.

SON HALİ BEĞENİLMEDİ

Dizide Orhan’ın da eski sevgilisi olan Defne rolüne hayat verecek olan Mine Tugay, Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

44 yaşındaki Mine Tugay’ın fragmandaki hali kısa sürede sosyal medyada gündem olunca tepkiler de beraberinde geldi. Oyuncunun son halini gören birçok sosyal medya kullanıcısı yorum yağdırdı.

Yüzüne ışık dolgusu ve germe yaptırdığı iddia edilen Tugay’a Bazı kullanıcılar “Mine Tugay gelecek demişlerdi bu kim?”, “Yüzünü arı sokmuş gibi”, “Emel Müftüoğlu’na çevirmiş kendini” gibi yorumlar geldi.

İşte Mine Tugay’ın son hali…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir