Miray Daner’den bomba sosyal medya itirafı!

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner’in zayıflamasının sırrını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Ünlü oyuncunun bir röportajda yaptığı itiraf ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İşte Miray Daner’den gelen bomba sosyal medya itirafı…

Miray Daner’den bomba sosyal medya itirafı!

Kuş Uçuşu dizisi dijital platform yayınlandı. Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizinin konusu, oyuncuları ve hikayesi oldukça ilgi çekiyor. Başrollerinde Birce Akalay , Miray Daner, İbrahim Çelikkol gibi isimlerin yer aldığı dizi iddialı sahneleri ile dikkat çekmeyi başardı.

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in başrollerini üstlendikleri ‘Kuş Uçuşu’ magazin gündeminin en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Miray Daner’in başarılı performansı oldukça dikkat çekerken, ünlü oyuncunun bir röportajda yaptığı itiraf ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Genç oyuncu Miray Daner, başarılı performansıyla dillerde, ünlü oyuncunun bir röportajda yaptığı itiraf ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Dizide canlandırdığı karakterden bambaşka bir karaktere sahip olduğunu söyleyen Miray, sosyal medyayı sevmediğini ve kimsenin sosyal medyada aktif olmak gibi bir zorunluluğunun olmadığını dile getirdi.

Miray ile Aslı’nın taban tabana zır karakterler olması, dizinin hayranlarını tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Miray Daner ‘İnsanlar görünür olmayı seviyorlar.

Ben sosyal medyayı sevemedim. Kullanıyorum ama aktif değilim’ dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir