Mudanya İstasyonu sizi bekliyor

Mudanya İstasyonu sizi bekliyor

İster sürekli esen rüzgarında şifa bulmak için gelmiş ol, ister mis gibi deniz havasını içine çekmek için… İster önemli bir davete katılmak için uğramış ol, ister İstanbul yolculuğuna bir mola vermek için… Mudanya’ya yolunuz ne sebeple düşerse düşsün mutlaka uğramanız gereken tek bir yer vardır: Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisi.

1870 yılında Bursa ile Mudanya arasında inşa edilen 42 km’lik Bursa-Mudanya demir yolu, uzun  yıllar Bursa’nın ham ipek ipliğini dünyaya ulaştıran önemli bir ulaşım hattı idi. Bu hat sayesinde Bursa ipeği dünyaca üne kavuşmuş oldu.  Demiryolu işletme binası; 1953’te demir yolunun kapatılmasından sonra, 2005’e kadar kaymakamlık lojmanı ve Akşam Kız Sanat Okulu olarak kullanıldı.

2009 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Burfaş işletmeciliğinde sosyal tesis haline getirilen yapı, Mudanya İskele Meydanı üzerindedir.

Balık çeşitlerinden kahvaltıya, salatalardan ızgaralara, tatlılardan aromalı kahve çeşitlerine kadar oldukça geniş bir lezzet yelpazesine sahip olan Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisi; denizin yanı başında, tarihin tam ortasında ziyaretçilerine unutulmaz anlar hediye ediyor.

Bodrum katıyla birlikte 3 katlı binası ve geniş bahçesi ile mimari olarak ilgi çekici bir yer olan tesis; kafe ve restoran bölümleri ile hizmetinizdedir.

Özel etkinliklere yönelik de hizmet veren tesis, grup yemekleri ve iş yemeklerinde de kullanılabilen bölümleri ile tercih ediliyor.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Pazartesi günleri kapalı olan tesisimiz diğer günlerde 08:00 -23:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Tüm ziyaretçilerini yüzünde sıcak bir gülümseme ile karşılayan personeli, her biri maharetli ellerce hazırlanmış enfes menüsüyle, kahveleriyle, demleme çayıyla ve deniz kenarına kurulu yaklaşık 150 yıllık tarihi dokusuyla Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisi; siz değerli misafirlerini bekliyor. Dostlarınızla dalacağınız koyu sohbetlere, sevdiklerinizle yiyeceğiniz leziz yemeklere ve mutlu anlarınızı paylaşacağınız şık organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Tarihin sayfalarından gelen tren sesinin denizin sesine karıştığını duyacaksınız.

İster sürekli esen rüzgarında şifa bulmak için gelmiş ol, ister mis gibi deniz havasını içine çekmek için;

İster önemli bir davete katılmak için uğramış ol, ister İstanbul yolculuğuna bir mola vermek için;

Mudanya’ya yolunuz ne sebeple düşerse düşsün mutlaka uğramanız gereken tek bir yer vardır: Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisi.

Deniz havası ve lezzetleriyle yeni lezzet durağınız…

KAPASİTE

Bahçe 250 kişi, kafe bahçe 150 kişi, alt 50 üst kat 60 kişi, vip 10 kişi kapasitesi ile hizmet vermektedir.

İLETİŞİM

Eposta:  [email protected]
Telefon:  444 9 444 / 2055 – 0224 800 2055
Faks:  0224 800 2077
Adres:  Ömerbey Mahallesi Bursa Asfaltı Caddesi No:1 Mudanya / Bursa

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir