Müge Anlı mı Esra Erol mu? Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal televizyon programına çıkacağını açıkladı!

İzdivaç programlarının aranan gelin adayı Hanife Gürdal, aldığı kararlarla, işiyle, evliliğiyle sürekli gündemde olan bir isim. Evlenip Trabzon’a yerleşen fenomen gelin adayı Gürdal, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yaşadığı talihsiz olay nedeniyle bir gündüz kuşağı programına katılacağını duyurdu. Takipçileri ‘Müge Anlı mı yoksa Esra Erol mu?’ diye sordu.

Müge Anlı mı Esra Erol mu? Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal televizyon programına çıkacağını açıkladı!

İzdivaç programları döneminde uzun bir süre ekranlarda izlediğimiz Hanife Gürdal, sizin de bildiğiniz gibi bir fenomene dönüşmüştü.

Programlar kaldırıldıktan sonra da popülerliğini korumaya devam etmişti.

Program bittikten sonra, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlaması çok konuşulmuştu.

O dönem damat adaylarının gözdesi olan Gürdal’ın bir süre sonra tesettürden çıkması da gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu kararından dolayı birçok ağır eleştiriye de maruz kalmıştı.

Hanife Gürdal, 2019 yılında ise sonunda hayatının aşkını bulmuştu. Kemal Ayvaz’la evlenip, Trabzon’da yaşamaya başlamıştı. Aradan bir süre geçtikten sonra boşanacaklarını açıklayan çiftimiz barışmıştı.

Hanife Gürdal’ın eşiyle ilgili de ‘Oğlun mu?’ yorumları yapılmıştı.  Hanife de ‘Birisi birisini yanına yakıştırdıysa size halt etmek düşer.’ açıklamasını yapmıştı.

Şimdi ise Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dolandırıldığını açıkladı.

Hanife Gürdal, “Bir TV programına katılacağım. Bizi ailecek dolandıran dolandırıcı ailesinden bahsetmeye onları tüm Türkiye’ye rezil etmeye gidiyorum. Bizden haksız kazanç olarak elde ettiğiniz paralarla 35 bin liralık telefonlar alıp üstü açık son model arabalar kiralayıp gezemeyeceksiniz ve artık kimseyi dolandıramayacaksınız” dedi.

Bu açıklamanın ardından da takipçileri hangi programa çıkacağını merak etti. Bakalım Müge Anlı’da mı yoksa Esra Erol’da mı izleyeceğiz?

KAYNAK: Onedio.com

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir