Müge Anlı’dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında açıklama

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ekrana geliyor. Programın sevilen isimlerinden olan Rahmi Özkan’ın iki gündür canlı yayında yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu. Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Müge Anlı’dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında açıklama

Hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Rahmi Özkan’ın iki gündür programda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sunucu Müge Anlı, Özkan’ın neden canlı yayında olmadığını açıkladı ve Özkan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“Bugün de Rahmi Özkan aramızda değil” diyen Müge Anlı açıklamasında “Bizi izliyor ama. Buradan kendisine sevgilerimizi gönderiyoruz. Bir mide ağrısıyla baş başaydı. Güzel bir check up yaptırdı. Maşallah bir şey de çıkmadı. Ama bugün de dinlenecek, inşallah yarın aramızda olacak.” sözlerine yer verdi.

müge

Mehmet Şevki Sözen ise, “Biraz önce konuştum, sesi çok çok iyi geliyordu. Doktorundan da bilgiler geldi. Her şey yolunda” açıklamasını yaptı.

müge-anlı1

Müge Anlı’nın “Biraz nazlıdır.” diyerek gülümsemesinin ardından Sözen “Ama çok kıymetlimiz bizim. Biraz naz yapsın” dedi.

şevki

Müge Anlı ise “Gerçekten bizim çok kıymetlimiz. Onu da inşallah yarın aramıza bekliyoruz. O olmayınca takılacak kimsem olmuyor.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir