Mümin Canbaz adaylıktan çekildi!

Bursaspor başkan adaylığı için ismi gündeme gelen ve noterden imza toplayan Mümin Canbaz, aday olmayacağını duyurdu.

Mümin Canbaz adaylıktan çekildi!

Mümin Canbaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Bursaspor Camiası;

Kurulduğu günden bu güne kadar en kötü yıllarını ve günlerini yaşayan Kulübümüzün içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulması İçin bizler elimizi taşın altına koyup aday olma düşüncesi ile çalışmalara başladık.Yapılan diyaloglar ve çalışmalar neticesinde kulübümüzün maddi ve manevi olarak bir çıkmazın içinde olduğunu gördük.Bu durumda transfer tahtasını açmayı bırakın Amatör filiz lisansını çıkarmak İçin dahi yasaklı bir kulübüz.

Bu yasakların kalkması ve düzleğe çıkmak İçin 1 milyar küsür borçların ödenmesi yalnızca yönetimin altından kalkacağı bir durum olmamakla beraber ihtimal dahi söz konusu değil.  Bu gerçekler ışığında Tüm Bursa bir bütün olarak ve ilgili kurumlar destek vererek bu yükün altından kalkılabilir.

Bizler tüm gücümüzle ekibimizle beraber aday olmak İçin çalışmalarımızı tamamladık ve Tüzük gereği 100 küsür imza toplayıp genel kurul üyelerinin Başkan adayı olmak İçin teveccühlerini aldık. Bütün bu yapılan çalışmalara rağmen Bursa’nın belli kurumlarından maalesef gerekli desteği göremedik.

Bizim Yönetim ve Başkan olma gibi bir hevesimiz ve talebimiz yok. Şu an İçin tek aday olarak biz görünüyoruz ve Başkan olacağım kesin olmasına rağmen çıkmış olduğumuz bu yolda gerekli desteği göremediğimiz için 140 adet imza toplamamıza rağmen aday olmaktan çekiliyoruz. Bu zaman zarfında bizlere destek veren ve imza koyan çok değerli genel kurul üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

Görevi alacak ve devam edecek olan yönetim kuruluna başarılar dileriz.  Saygılarımla,

Mümin Canbaz ve ekibi.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir