Bozbey’den Bursa ekonomisine yönelik flaş açıklamalar: Bursa’nın kurtuluşu olacaktır

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ekonomi gündemi ve Bursa’nın yönetimine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozbey, “Bursa’da kazanan onlarca firmanın genel merkezi İstanbul’da. Bursa’da kazanılan para İstanbul’da tüketiliyor. Enerji şirketleri, otomotiv fabrikaları, zincir marketler hepsi İstanbul’da ve Bursa’nın kazanımları bu ile kayıyor.” dedi.

Bozbey’den Bursa ekonomisine yönelik flaş açıklamalar: Bursa’nın kurtuluşu olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’den genel seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde dikkat çeken bir açıklama geldi.

‘TENCERE KAYNAMIYOR, ADETA YANIYOR’

Bozbey; “Yüreğimiz daima Bursa için atsa da son 6 aydır yaşanan ekonomik türbülans yurttaşlarımızı yaşayamayacak noktaya getirmiştir. Mutfakta tencere kaynamıyor, adeta yanıyor. Bu yangına da hükümet ve iktidar sanki bir tiyatro oyunu seyredercesine seyirci!

‘BURSA İÇİN TÜM BEDENİMİ TAŞIN ALTINA KOYARDIM’

Bursa’da sadece ekonomi değil, Büyükşehir ile ilçe belediyeleri de yönetimleriyle parlak bir görüntü sergileyemiyor. Bugün iktidarın erkleri deseler ki; ‘Mustafa Bozbey nasıl bir Bursa’da yaşamak isterdin?’ deseler inanın yaşanabilir bir Bursa için tüm bedenimi taşın altına koyardım!

‘ÇİFTÇİMİZ ÜRETTİĞİ ÜRÜNDEN EVİNİN GEÇİMİNİ SAĞLAYAMIYOR’

Mutfak enflasyonunun dizginlenmesi için çiftçinin küstüğü toprakların tekrar yeşermesini çare olarak gösteriyorlar. Çiftçimiz ürettiği üründen evinin geçimini sağlayamadığı için toprağa küstüğü gerçeğini görmezlikten gelen iktidar kanadı bunu söylüyor.

‘BURSA’DA KAZANILAN PARA İSTANBUL’DA TÜKETİLİYOR’

Bursa’da kazanan onlarca firmanın genel merkezi İstanbul’da. Bursa’da kazanılan para İstanbul’da tüketiliyor. Enerji şirketleri, otomotiv fabrikaları, zincir marketler hepsi İstanbul’da ve Bursa’nın kazanımları bu ile kayıyor.

‘BU BURSA’NIN DA KURTULUŞU OLACAKTIR’

Önce bu kanayan yaraya parmak basmak ve kazanılan parayı Bursa’nın kullanımına sunmak öncelik olmalı. Şehir milliyetçiliği dönemine geçmeliyiz, bu Bursa’nın da kurtuluşu olacaktır!” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir