Mustafa Bozbey’den teşekkür mesajı

Resmi olmayan kesin sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yerel seçimler sonrası tüm Bursa halkına ve kendisine destek çıkan parti örgütüne teşekkür etmek amacıyla bir açıklama yaptı.

Mustafa Bozbey’den teşekkür mesajı

31 Mart yerel seçimleri geride kaldı. Resmi olmayan kesin sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’da seçimi önde bitirmesinin ardından tüm Bursa halkına ve parti örgütüne seslendi.

Bozbey, “Dün Bursa’mızda hep birlikte baharı karşıladık. Artık daha mutlu, daha huzurlu, bolluk ve bereketin eşit paylaşıldığı, adil, dayanıklı ve gülümseyen bir kenti beraberce oluşturacağız. Ben öncelikle Cumhuriyet tarihimiz boyunca kentimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Zorlu süreçte hep yanımda olan başta kıymetli eşim Seden Bozbey’e de teşekkür ediyorum. Bana oy veren sevgili hemşehrilerim, sizlere de çok teşekkür ediyorum. Bana oy vermese de, oy kullanarak demokrasimizin güçlenmesine katkı sunan hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum. Hep söyledim yine söylemek isterim. Ben herkesin başkanı olacağım. Bu yarışın kazananı demokrasi, bu hizmet yarışının galibi Bursa olmuştur. Cumhuriyet Halk Parti’mizin başta İl Başkanımız Nihat Yeşiltaş olmak üzere, süreç boyunca kenetlenerek çalışan tüm milletvekillerime, ilçe başkanlarımıza, ilçe belediye başkan adaylarımıza, tüm gençlik ve kadın kollarımıza, örgütümüzde görev yapan tüm arkadaşlarımıza, tüm üyelere, gönül dostlarıma ve yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BU SEÇİMİN GALİBİ TÜRKİYE’DİR, BU SEÇİMİN KAHRAMANI BURSALILARDIR”

Bozbey, “Siyasi parti tercihi başka olsa da bana oy vererek güven duyan her bir vatandaşıma, Bursa’mıza hizmet etmek için halkımızın görev verdiği tüm ilçe Belediye Başkanlarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bilgi birikimlerini bizlerle paylaşarak kente değer katacak projelerimizi üretmemiz için uzun zamandır gece gündüz çalışan proje ekibimize, ekip arkadaşlarıma, yağmur çamur demeden sahada benimle yol yürüyen tüm saha ekibime, Bursalıların oylarını korumak için sabahın erken saatinden gece yarısına kadar görev yapan, sandıklarımızı koruyan her bir sandık sorumlusuna, bina sorumlusuna, bilişim sorumlularına ve sandıklarda demokrasi adına görev yapan sandık kurulu başkanlarına, kurul üyelerine, müşahitlerimize ve seçimin güvenliğini sağlayan emniyet mensuplarına ve 5 yıldır beraber yol yürüdüğüm kampanya ekibime yürekten teşekkür ediyorum. Bu seçimin galibi Türkiye’dir. Bu seçimin kazananı Bursa’dır. Bu seçimin kahramanı Bursalılardır. Şimdi Bursa’mızın güçlenmesi, güzelleşmesi, gelişmesi, rahatça geçinmesi, her yönden güvenli bir kent haline gelmesi ve gülümsemesi için hep birlikte çalışma zamanı. Büyükşehir olarak biz hazırız. Gülümseyin Bursa’dasınız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir