Mustafa Er: Bunu telafi etmemiz gerekiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Adanaspor önünde iki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Erzurumspor maçında bunu telafi etmemiz gerekiyor” dedi.

Mustafa Er: Bunu telafi etmemiz gerekiyor

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Mustafa Hoca, şunları söyledi:

“Son derece üzgünüz. Seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk. Maçın başında bireysel hatadan gol yedik. Hemen reaksiyon gösterip beraberliği sağladık. İlk yarı bitimine doğru bir gol daha bulabilirdik.

İkinci yarı 5 değişiklik yaptık ama üretken değildik. Bizim adımıza kısır bir maçtı. İlk haftalar zordur. Bunu telafi etmemiz gerekiyor. İki puan kaybettik kendi sahamızda. Şu an önümüzde 8 günlük zamanımız olacak. Bu ara çok iyi gelecek. Erzurum’da kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız.”

YILMAZ AKBAŞLI: MAÇ HER İKİ TARAFA DA GİTTİ

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Akbaşlı ise maç sonu yaptığı açıklamada “Maç her iki tarafa da gitti” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Akbaşlı, Bursaspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Akbaşlı, şunları söyledi: “Karşılaşmanın 90 dakikasını yorumlarsak, iki tarafa da maç gitti geldi. Futbolcularımız genç. Daha yeni katılan isimler de var. Son dakikada galibiyeti kaçırdık. Eksiklerimizi giderince, daha mükemmel yerlere gideceğiz. Adana’ya da bu yakışır.”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir