Netflix’ten karar: Dizi ve film indirmek kısıtlanacak

Netflix, internet bağlantısı olmadığı zamanlarda dizi ve film izlemeye devam edilebilmeyi sağlayan “içerik indirme” özelliğine kısıtlama kararı aldı.

Netflix’ten karar: Dizi ve film indirmek kısıtlanacak

Netflix’in yeni Windows güncellemesiyle birlikte artık bilgisayara dizi ve film indirmek mümkün olmayacak. Bütün Windows kullanıcılarına sunulan bu özellik, kullanıcılara gönderilen notta da belirtildiği üzere Netflix’in yeni PC uygulamasında desteklenmeyecek.

Şu anda Windows için Netflix uygulaması çevrim dışı izlemeyi destekliyor. Kullanıcıları, dizileri, filmleri, belgeselleri ve diğer içerikleri indirebiliyor ve internet olmadığında izleyebiliyor. İndirilen yapımların video çözünürlüğü 1080P’ye kadar çıkıyor.

Netflix’in web sitesinden indirme işlemi yapılamıyor. Microsoft Store için otomatik uygulama güncellemelerini etkinleştirildiyse, yeni Netflix uygulaması kullanıma sunulduğunda alınacak. Aksi halde şirket, Windows’ta Netflix uygulamasını kullanmaya devam etmek için yeni sürümü güncellemeye teşvik edecek.

Öte yandan güncellenmiş Netflix uygulaması; canlı etkinliklere erişim, reklam destekli paketlerle uyumluluk ve yayın kalitesinde artış gibi özellikleri kullanıcılara sunacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir