Netflix’ten The Crown’ın geleceği ile ilgili sürpriz karar

Altıncı sezonuyla izleyicilerine veda etmeye hazırlanan Netflix’in popüler dizisi The Crown için sürpriz bir karar söz konusu olabilir.

Netflix’ten The Crown’ın geleceği ile ilgili sürpriz karar

Kasım 2016’da yayınlandığından beri adeta bir fenomen haline gelen The Crown, altıncı sezonuyla izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Bu yılın sonunda son sezonunun yayınlanması planlanan dizinin yaratıcıları, şimdi yapımın geleceğini yeniden kendi aralarında tartışıyor gibi görünüyorlar.

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan ve Kraliyet Ailesi’ni, Kraliçe Elizabeth’i odağına alarak tahta çıkışından itibaren ekrana yansıtan The Crown, altıncı ve son sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

Ancak yeni bir habere göre bu yılın sonunda final sezonunun yayınlanmasından sonra The Crown’ın film olarak devam etmesi konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde de Netflix çalışanları, sevilen dizinin, yeni bir dizi ile devam edebileceğini basına sızdırmıştı.

Netflix ise şimdiye kadar bu sonbaharda yayınlanması beklenen altıncı sezonun son sezon olacağı konusunda ısrar ediyordu. Ancak son sezonun çekimlerini kutlamak için düzenlenen bir partide, yapımcılar fazladan bir dizinin daha olabileceğini açıkladı. Yöneticilerden biri, “Gelecek yıla kadar bekleyin, belki üretime geçeriz” bile dedi.

1947’de Prens Philip ile yaptığı düğünden bu yana merhum Kraliçe’nin hayatını anlatan yüksek bütçeli dizi ile Kraliyet Ailesi’nin yaşadıkları ayrıca tartışma konusu haline gelmişti. Yedinci bir sezon olması halinde Kral Charles’ın tahta çıkışı konu alınabilir ve bu da daha fazla sansasyon yaratabilir.

Dizinin devamıyla ilgili bir diğer olasılık da Kraliçe’nin çocukluğuna ve gençlik yıllarına odaklanan bir spinoff…

Dizinin hayranlarından ve ekibinden yapımın devam etmesini isteyenler Downton Abbey’i de örnek gösteriyor. Efsane diziler arasına şimdiden giren Downton Abbey, 52 bölümün ardından iki filmle devam etmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir