Nez: Aleyna Tilki’ye laf yok!

2000’li yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Nez Cihangir’de köpeği ile birlikte objektiflere yansıdı. Aleyna Tilki’nin gündemi meşgul eden açıklamalarına değinen Nez, geçtiğimiz haftalarda katıldığı Youtube programında yaptığı gündem olan açıklamalar hakkında konuştu.

Nez: Aleyna Tilki’ye laf yok!

Şarkıcı Nez, geçtiğimiz aylarda köpeği Prenses ile birlikte Cihangir’de objektiflere takılmıştı. Şu sıralar 90’lar konserleri yaptığını ve bir türkü projesi üzerine çalıştığını, amacının türkülerimizi gençlere tanıtmak olduğunu söyleyen Nez, projenin detayını ise çalınabileceği korkusuyla açıklamaktan kaçınmıştı.

“ARTIK ÜFLEYE ÜFLEYE YİYORUZ”

Anonim türküleri seslendireceğini anlatan Nez “Bir türkü çalışmam var, daha önce Doğu-Batı sentezi yapmıştım, bu sefer daha da farklı olacak. Türkülerimizi özünden yok etmeden, günümüzde insanlara dinletmek adına genç kuşaklara tanıtmak için bunu yapmak istiyorum. Aslında türkümüz de hazır. Kim olduğunu söylemeyeyim. Neşet Usta’mız değil ama gerçekten söylersem şu an korkarım başkası benden önce yapar diye. Çok oluyor bu tür olaylar bizim camiamızda. İsim vermeyeyim ama benim daha önce bir şarkım çalınmıştı. Artık üfleye üfleye yiyoruz” diye konuştu.

“EGOLARI ÇOK FAZLA SANATÇI TANIYORUM”

Çevresinde egoları çok fazla olan ve gençleri umursamayan sanatçıların olduğunu anlatan Nez, Z kuşağını desteklediğini söyleyip, şöyle konuştu: “Ben gençlere hayranım, Z kuşağına laf edenlerden değilim, tam tersine onları anlamamız lazım, onlar da başka konularda bizden çok ötede. Biz kendi aidiyetlerimizi onlara bırakıyoruz, bizden sonra bayrağı onlar taşıyacak. Bu bir zincirleme gibi bu zinciri bozmamak lazım. Benim çevremde belli yaşa gelmiş, egoları tripleri çok fazla sanatçı tanıyorum. Gençleri umursamayan, sanki gençler hiçbir şey yapamıyormuş gibi düşünenler var. Ben de onlara sinir oluyorum.”

“ZAMANINDA BANA DA KÖSTEK OLDULAR”

Yeni kuşak şarkıcılardan Aleyna Tilki’yi çok sevdiğini, zamanında sanat dünyasında mobbinge uğradığını ve kendisine de köstek olunduğunu söyleyen Nez şunları söyledi:

Sanat dünyasında Sezen Aksu efektinin olduğunu ancak çoğu kimsenin kimseye el vermediğini belirten Nez sözlerini şöyle sürdürdü: “Aleyna’yı çok seviyorum, bence tartışılıyor ya ben ona bakıyorum. Kız ciddi bir şey yapıyor kimsenin yapamadıklarını yapıyor. İnsanlar alkışlamak yerine köstek olmayı seviyorlar. Ben her zaman desteklerim gençleri, ben de zamanında çok köstek görüp mobbinge uğramış bir sanatçı oldum. İlk çıktığımda ‘Böyle kıyafet, böyle dans mı, klip mi olur?’ dendi. Aradan 20 yıl geçti yaptıklarım daha yeni yapanlar var. Bir Sezen Aksu efekti var. Her zaman vokalistlerine el uzatan bir insan oldu, onu örnek almak lazım. Bizde pek el vermiyorlar.

“DEMET’İN TARZI HER ŞEYE BİR ŞEY SÖYLEMEK”

Nez ayrıca son dönemde Aleyna Tilki’yi sosyal medyadan hedef alan Demet Akalın’ın adını duyduğunda ise ünlü sanatçı için ilginç açıklamalarda bulunup, “Demet’in tarzı zaten herkese bir şey söylemek, o yüzden bir şey demeyeceğim. Bazı isimler benim adımın yanında olmamalı. Bazı isimlere ben cevap vermem. Bazı insanların neyi neden yaptığı ortada” dedi.

“PARA ATILMASI HOŞUNA GİTMEMİŞTİR”

Şarkıcı Nez önceki gün Cihangir’de köpeği ile birlikte objektiflere yansıdı. Gerçekleştireceği konseri hakkında konuşan başarılı şarkıcı gündeme dair soruları yanıtladı. İlk olarak rapçi Murda’nın sahnede dinleyicisiyle girmiş olduğu ikili diyaloğu soran muhabire Nez “Geçmiş olsun, bir şey demeyeyim o konuda, para atılması hoşuna gitmemiştir” yanıtını verdi.

“BAZEN UMURSANMIYORDUM”

Aleyna Tilki’nin gündemi meşgul eden açıklamalarına da değinen Nez “Ben de Aleyna’nın yaşlarındayken çok fazla başarıya imza atmış biri olarak ülkemde bazen umursanmıyordum. Yurt dışında Londra’da kimsenin yapmadığı müzikallerde başrol oynadım, ülkemizde yazılmıyordu. Aleyna’ya laf yok” dedi.

“İSTEYEN SEYREDER İSTEYEN SEYRETMEZ”

Muhabirlerin “Katılmış olduğunuz Youtube programında yapmış olduğunuz açıklama gündem yarattı Nez Hanım. Bunun hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusuna “Ben size cinsel hayatımdan bahsetmedim. İngiltere’de küçükken bi sinemada öpüştüm bu birliktelik olarak yansıtıldı. 43 yaşında güçlü bir kadın olarak bazı şeyleri söyleyebilecek güçteyim. Kimseye saygısızlık etmiyorum. İsteyen seyreder isteyen seyretmez” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir