Nişanlısı Machine Gun Kelly’den ayrılan Megan Fox ateş püskürdü

“Transformers” yıldızı Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile olan ilişkisinin sona erdiğini doğruladıktan bir ay sonra, kadınlara, erkekler için enerjilerini boşa harcamamalarını tavsiye etti ve “tek yapacakları şey sizi tüketmek!” şeklinde konuştu.

Nişanlısı Machine Gun Kelly’den ayrılan Megan Fox ateş püskürdü

37 yaşındaki oyuncu ve model Megan Fox, nişanlısıyla ilişkisini sona erdirdikten sonra bekar kadınlar için bazı pratik tavsiyeler paylaştı.

Cumartesi günü Revolve Festivali’nde konuşan ABD’li aktris, “Tavsiye verecek en iyi kişi ben miyim bilmiyorum, çünkü benim tavsiyem sadece bir beceri öğrenmek veya bir hobi geliştirmek ve enerjinizi erkeklerle boşa harcamamak gibi. Tek yapacakları şey sizi tüketmek. Devam et. Kendine yatırım yap.” şeklinde konuştu.

Fox, röportajın klibini Instagram’da yeniden paylaşarak “İlişki uzmanından hayat tavsiyesi” yazdı ve bu da 33 yaşındaki eski nişanlısı Machine Gun Kelly’nin “vaaz” yorumunu yapmasına neden oldu.

Röportajın başka bir yerinde Fox, Coachella Festivali’nde kendisi için favori üç ismin kimler olacağı sorulduğunda da MGK’nın adını verdi.

Aktris, “Tabii ki Machine Gun Kelly demem gerekiyor. Modern çağda değilim, bu yüzden Guns N’ Roses ya da kimi görmek istediğim konusunda Weezer derim. Weezer çok ateşli.” dedi.

Yorumları, ikilinin nişanlarını sonlandırdığını açıklamasından yaklaşık bir ay sonra geldi, ancak şu anki ilişkilerinin mevcut durumu hakkında bilgi vermeyi reddetti.

Yakın zamanda Fox ve MGK’in ilişkileriyle ilgili sorunları çözmeye çalışırken ayrı yaşadıkları da ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir