Norm Haber’den Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan’a ziyaret

Norm Haber Medya Yönetimi, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Norm Haber’den Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan’a ziyaret

Haber: Fikret Turan

Büyükorhan Belediye Başkan Turhan, “Büyükorhan’ın bütçesinden çok borcu var. Ama umutsuz değiliz. Biz buna hazırlıklıyız, üstesinden geleceğiz” dedi.

Genç ve dinamik olmanın verdiği heyecanla görevine başlayan Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Norm Haber Medya Yönetimi Büyükorhan Beldiye Başkanı Kamil Turhan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaparak istişarede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Haber Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, Görsel Yönetmen Fikret Turan yer aldı.

Yeni dönemde yapılacak projelerden ve çalışmalarından bahseden Başkan Turhan; öncelikli hedeflerinin ekoturizm çalışmaları yapmak ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle tarımda özellikle mantar üretimi üzerine çeşitli projeler gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Başkan Kamil Turhan, Norm Haber yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir