Norm Haber’den Harmancık Belediye Başkanı Arıkan’a ziyaret

Norm Haber Medya Yönetimi, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Norm Haber’den Harmancık Belediye Başkanı Arıkan’a ziyaret

Haber: Fikret TURAN

Norm Haber yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası başkanlık koltuğuna oturan Haşim Ali Arıkan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Haber Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, Görsel Yönetmen Fikret Turan yer aldı.

Ziyarette Harmancık’ta yeni döneme ilişkin projelerden bahseden Arıkan, “Tarım, hayvancılık, EKO Turizm üzerinden projeler oluşturmayı, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ‘yerel kasapları’ geliştirerek Bursa’da şubeleşmeyi ve bölge ekonomisine katkı sağlayarak geriye dönük göçü hareketlendirmek istiyoruz” dedi.

Harmancık’ın Osmanlı kültürünün izlerini her noktasında taşıdığını söyleyen Arıkan, “Dağ yöresinin zenginliklerinden halkımız yeterince faydalanamıyor. Yeraltı kaynaklarımız ve barajlarımızın ülke ekonomisine katkısı çok yüksek. Biz, bu zenginliğin bölge halkına yönelmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Haşim Ali Arıkan, Norm Haber yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir