Norm Haber’den Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’a ziyaret

Norm Haber Medya Yönetimi, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Norm Haber’den Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’a ziyaret

Haber: Fikret Turan

31 Mart yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Norm Haber Medya Yönetimi Orhaneli Belediye başkanı Ali Osman Tayır’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti yaparak istişarede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Haber Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, Görsel Yönetmen Fikret Turan yer aldı.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır’, “Orhaneli ihmal edilmiş bir bölge, bunu düzeltmek için çabalayacağız” diyerek planlama yaptıklarını dile getirdi.

“DAĞ YÖRESİNİN KALKINMASI ADINA PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Orhaneli bölgesinin temel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirten Tayır, sulama sistemlerinin yetersiz olduklarını ve bu yönde çalışmaları olduğunu aktardı. Bölgenin yatırım planının yetersiz olmasından kaynaklı sanayi için gerekli girişimleri yaptıklarını dile getiren Başkan Tayır, yeraltı zenginliklerinin de bölgeye katkı sağlaması gerektiğini, bungalov, rafting gibi eko turizm ile yatırımlar üzerine çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir