Nuri Bilge Ceylan-Zeki Demirkubuz polemiği kupa maçına taşındı

Nuri Bilge Ceylan – Zeki Demirkubuz arasındaki polemik, Beşiktaş – Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası maçına taşındı. Demirkubuz’u Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun girişinde görenler, Nuri Bilge Ceylan’ın aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı

Nuri Bilge Ceylan-Zeki Demirkubuz polemiği kupa maçına taşındı

Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz arasında geçtiğimiz aylarda başlayan polemik, bir süre devam ettikten sonra durulmuştu. O polemikte; iki ünlü yönetmen, geçmişte yaşadıkları üzerine hesaplaştı, bilenmeyenler, yıllar sonra ortaya çıktı.

O polemik sırasında sosyal medyada bulunulan paylaşımlar, şunu da gösterdi; her iki ünlü yönetmenin de fanatik taraftarları varmış…

Öyle olduğu, Beşiktaş ile Trabzonspor Türkiye Kupası maçında bir kez daha gözler önüne serildi. Beşiktaş’ın Trabzonspor’un 3 – 2 yendiği maçı tribünden seyredenler arasında Beşiktaş taraftarı Zeki Demirkubuz da vardı.

Zeki Demirkubuz’u maçtan önce Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun girişinde görenler, Nuri Bilge Ceylan’ın aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı. Demirkubuz, o tezahüratlara; gülerek “Yapmayın oğlum…” şeklinde karşılık verdi. Demirkubuz, Beşiktaş’ın son dakikada attığı golle kupayı kazanmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir