Ömer Çelik: Aynı siyasi değerlerle kampanyamızı yürüteceğiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik “Seçimlerin 2. turuyla ilgili değerlendirmemizi yaptık. Önümüzdeki dönemde aynı siyasi değerlerle kampanyamızı yürüteceğiz” dedi.

Ömer Çelik: Aynı siyasi değerlerle kampanyamızı yürüteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıklamalarından satır başları şöyle:

‘MUHALEFET ANTİDEMOKRATİK REFLEKS SERGİLEDİ’

“Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi. Bir CHP klasiği önümüze getirildi. Dün ekranlara çıktılar, AA verileri, partimizdeki verilerin manipülasyon olduğunu ifade ettiler.

‘İMAMOĞLU VE YAVAŞ ÖZÜR BORÇLU’

Dün manipülasyon yapılan tek yer İmamoğlu ve Yavaş’ın açıklamalarıdır. Milletimize karşı yalan beyanda bulunmuşlardır ve bunun karşısında milletimize karşı özür borçlulardır.

Konuşurken ’13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’ adına konuşuyoruz dediler. Seçim bitmemiş, Cumhurbaşkanının kim olduğunu ilan etmeye çalışıyorlar.

‘BUGÜNE KADAR İKİ TANE SEMBOL ORTAYA ÇIKTI’

Kampanya sürecinin başladığı günden bugüne kadar iki tane sembol ortaya çıktı. Bir tanesi karşımızdaki ittifakın genel başkanlarından biri kampanya sürecini sağa sola mermi kovanı atarak başlatmıştı. Bugün de yine bu ittifakın genel başkanlarından birisi ve adayları masa yumruklayarak süreci sürdürmeye çalıştı.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir