Orhangazi Belediye Başkanı Aydın’dan MHP Bursa İl Başkanı Tekin’e ziyaret

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığına atanan Muhammet Tekin’i ziyaret etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın’dan MHP Bursa İl Başkanı Tekin’e ziyaret

MHP Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Aydın’a Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve Parti yöneticileri eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada “Cumhur ittifakı adı üzerine gerçekten Cumhurun ittifakıdır. Cumhur İttifakı kurulduğu günden itibaren tam bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Bu uyum en yukarıdan başlayıp ilçe teşkilatlarına kadar uzanmaktadır. Bunu memleketimizin hangi köşesine bakılırsa bakılsın çok rahatlıkla görülebiliyor. Bizler de bu çerçevede Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı görevine getirilen Sn. Muhammet Tekin’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Birçok konuda uzun uzun sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir