Orhangazi Belediyesi’nden 90’lar tadında konser gecesi

Orhangazi Belediyesi devam eden Orhangazi’nin kurtuluşu etkinliklerinde müzikseverleri 90’lar konseri gecesi ile buluşturdu.

Orhangazi Belediyesi’nden 90’lar tadında konser gecesi

Göl kenarı festival alanında yapılan konserde müzik sever Orhangazililer doksanlı yılların unutulmaz melodileriyle coştu. Konseri ünlü sanatçılar Yonca Evcimik, Faruk K, Zeynep Dizdar ve Ali Güven gerçekleştirdi. Ayrı ayrı performans sergileyen sanatçılar konser sonrasında birlikte sahneye çıkıp plaket aldı. Konsere Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda müziksever vatandaş iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın yaptığı konuşmada  “Doksanlı yıllar Türk müzik tarihinin en önemli dönemlerinden birisidir. O yıllarda şu an ilçemizde misafir etmekten mutlu olduğumuz dört değerli sanatçımız gibi onlarca sanatçımız, yüzlerce eser vermişlerdir. Orhangazi’mizin müzik alanında da bir potansiyeli olduğuna inanıyorum. Birçok genç kardeşimiz, birçok grup gerçekten mükemmel çalışmalar yapıyorlar. Eminim bu kardeşlerimizden birkaçı yarın Türkiye çapında bilinen sanatçılar olacaklardır. Doksanlı yıllar yalnız müziğiyle değil, giyim tarzıyla, davranış şekilleri ile de akıllarda yer etmiştir. Benim dikkatimi çeken bir konu, doksanlı yıllarla ilgili yapılan birçok filmi gençlerimiz çok seviyor. Ayrıca bu gençlerimiz doksanlı yılları çağrıştıran kıyafetleri giymekten de hoşlanıyorlar. Doksanlı yılların sesini, kokusunu, müziğini Orhangazi’mizde estirdiklerinden dolayı sanatçılarımıza, Katılımlarından ötürü değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir