Orhangazi Belediyesi’nden bayram öncesi tam kadro hizmet

Orhangazi Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde tüm ekipleriyle sahada çalışmalara başladı. Belediye ekipleri, 16 Haziran Pazar ile 19 Haziran Çarşamba günleri arasında gerçekleşecek olan Kurban Bayramı için özel bir çalışma programı yürütüyor. Bu çalışmalar, Orhangazililerin bayramı daha rahat ve sorunsuz geçirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Orhangazi Belediyesi’nden bayram öncesi tam kadro hizmet

Kurban Bayramı süresince vatandaşların rahat etmesi için tüm birimleriyle yoğun bir mesai yürüten Orhangazi Belediyesi, bayram öncesinde geniş kapsamlı bir hazırlık yaptı. Çalışmalar, Özellikle bayram dolayısıyla yoğun insan sirkülasyonunun olacağı park ve bahçeleri, belediye duraklarını, alt ve üst geçitleri, cadde ve sokakları, kurban satış ve kesim noktalarını kapsıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın huzur içinde bayramlarını geçirmeleri adına tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için çalışıyoruz. Özellikle park ve bahçelerde, belediye duraklarında, alt ve üst geçitlerde, cadde ve sokaklarda, kurban satış ve kesim noktalarında gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Amacımız, bayram boyunca halkımızın hiçbir sorunla karşılaşmaması” dedi.

Başkan Aydın, açıklamasını “Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum” ifadeleriyle sonlandırdı.

Orhangazi Belediyesi, Orhangazililer için çalışmalarını ilerleyen günlerde de ara vermeden sürdürecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir