Orhangazi’de 40. Cuma Buluşması gerçekleştirildi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Cuma Buluşmaları programını ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu kapsamda geçtiğimiz Cuma günü randevusuz Cuma Buluşmaları kapsamında 40. kez hemşerileriyle buluştu. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında Belediye Başkanlığı başkanlık katında yapılıyor.

Orhangazi’de 40. Cuma Buluşması gerçekleştirildi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede, halkla daha yakın ilişkiler içerisinde olabilmek amacıyla, başlattığı randevusuz Cuma Buluşmaları bağlamında geçtiğimiz hafta vatandaşlarla 40. kez bir araya geldi. Aydın’ın Cuma Buluşmaları, başlığı altında gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarında öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama gerçekleştiğinde, Belediyeye ait Sosyal Medya hesaplarından bilgi veriliyor.

ERİŞİMDE ENGEL YOK

Yaşlılık, hastalık, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelmekte zorluk yaşayan Orhangazililer önceden Belediyeye bilgi vermeleri koşuluyla belediyeye ait araçlarla evlerinden alınıp buluşmaya erişimleri sağlanıyor. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor. Vatandaşların memnuniyetle karşıladığı Randevusuz Cuma Buluşmaları ilerleyen zamanlarda da ara verilmeden gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir