Orhangazi’de üniversite öğrencilerine ücretsiz misafirhane desteği

Orhangazi Belediyesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasının ardından Orhangazi’ye okumaya gelen kız öğrencilerine yönelik misafirhanesini ücretsiz olarak tahsis etti. Orhangazi Belediyesi hanımlar lokalinin bir kısmını kısa bir süre içerisinde misafirhaneye çevirerek ilçeye dışarıdan gelen kız öğrencilerin mağduriyetlerini gideren Orhangazi Belediyesi Misafirhanesinde kalan öğrencilerden ücret almayacak.

Orhangazi’de üniversite öğrencilerine ücretsiz misafirhane desteği

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ 2021 -2022 Eğitim Öğretim yılında Üniversiteler de yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksek Okulunu kazanarak ilçemize gelen kız öğrencilerimizin yurt sorunu yaşamadan misafirhanemizde ücretsiz olarak kalacaktır. Hanımlar lokalimizin bir kısmını kız öğrencilerimize misafirhaneye çevirdik. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn ettiğimiz misafirhanemizde kız öğrencilerimiz kendi evlerinde gibi rahat hissedeceklerdir dedi.

Kız öğrencilerimize hazırladığımız misafirhanemizde şimdiden öğrencilerimizin gelmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. 16 kız öğrencimizi ağırlayacağımız misafirhanemizde her şeyi düşünerek tasarladık. Velileri ile birlikte gelen kız öğrencilerimiz ile birlikte sohbet etme fırsatımız da oldu. Ben şimdiden İlçemize yeni gelen tüm öğrencilerimize ilçemiz adına hoş geldin diyor eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye’nin farklı illerinden Uludağ Üniversitesi Orhangazi Yeniköy Asilçelik Meslek Yüksek Okulunu kazanarak okumaya gelen kız öğrenci velilerinden böyle bir hizmeti ücretsiz olarak öğrencilere kazandırdıkları için Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a Teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir