ÖSYM: Görevli ücretleri güncellenecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 1 Temmuz’dan itibaren yılın geri kalanında yapılacak sınavlara katılan görevlilerin ücretlerinin güncelleneceğini açıkladı.

ÖSYM: Görevli ücretleri güncellenecek

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada yılın ikinci altı ayı için yapılacak sınavlarda görevli ücretlerinin 1 Temmuz’dan itibaren güncelleneceği bildirildi. ÖSYM’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“2022 yılı ikinci altı ayı (Temmuz-Aralık dönemi) için görevli ücretleri güncellenecek ve belirlenecek görevli ücretleri 1 Temmuz’dan itibaren yıl sonuna kadar uygulanacak sınavlarda geçerli olacaktır.”

ÖSYM, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 18-19 Haziran tarihleri arasında yapılan YKS’de görevli çalışanların ücretlerinin de yatırıldığı ifade edildi.

ÖSYM’nin sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu paylaşımda bulunuldu: “18-19 Haziran tarihlerinde uyguladığımız 2022-YKS’nin ilk oturumu olan TYT’de görev alan sınav görevlilerimizin ücretleri 24 Haziran Cuma günü hesaplarına yatırılmıştır. AYT ve YDT oturumlarında görev alan görevlilerimizin ücretleri de bugün itibarıyla hesaplarına yatırılmıştır.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir