Özer Hurmacı Bursaspor için gelecek mi?

Yeşil beyazlı takımla sözleşmesi sona eren Özer Hurmacı OLAY’a konuştu… Aynı zamanda Bursaspor kongre üyesi olan genç çalıştırıcı, “Herkes gibi biz de bekliyoruz. Kulübümüzün iyi olmasını istiyoruz. Bursaspor’un artık kaos ortamından uzak olması gerekiyor” dedi.

Özer Hurmacı Bursaspor için gelecek mi?

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul süreci devam eden Bursaspor’da aday belirsizliği sürerken, kulübün geleceğiyle ilgili atılacak adımlar merakla bekleniyor. Yeşil beyazlı ekiple olan sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eren, son 10 maçta takımın başında yer alan Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı, herkes gibi kongre sürecini beklediğini söylerken, göreve devam edip etmemesiyle ilgili olarak Bursaspor için her zaman sorumluluk almaya hazır olduğunu ifade etti.

ARTIK KAOS OLMAMALI

Geride bıraktığımız sezonda Bursaspor’un başarısı için yeniden futbola dönme kararı alan ve İsmail Ertekin’in görevden ayrılmasıyla yönetimin takımın başına getirdiği genç çalıştırıcı, “Biz de bekliyoruz. Kulübümüzün geleceği için elimizi taşın altına sokarız. Bizim için bir sıkıntı yok. Bursaspor için her zaman varız. Bu kulübün artık kaos ortamından uzak kalması gerekiyor. Kulübümüzün iyi olmasını istiyoruz” diye konuştu.

KONGREYE GELEBİLİRİM

Bursaspor Kongre Üyesi de olan ve oy kullanma hakkı bulunan Hurmacı, ilk oturumu 17 Haziran, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 25 Haziran’da Timsah Park’ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gelme ihtimalinin olduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, kongre sürecinin Bursaspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

(Kaynak Olay)

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir