Özgür Özel’den anket açıklaması: Bursa’da yarım kalan işi tamamlıyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa ziyareti sonrası katıldığı bir canlı yayında; bir zaferin arefesinde olduklarını ifade ederek anketlere değindi. Özel, “Bursa o konuda keyfimizi getiren sonuçlar gösteriyor. Biz yarım kalan işi tamamlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’den anket açıklaması: Bursa’da yarım kalan işi tamamlıyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100’de bir canlı yayına katılarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özgür Özel’in açıklamalarından satır başları şöyle:

‘BURSA’DA BİZ YARIM KALAN İŞİ TAMAMLIYORUZ’

“Saha da çok iyiydi, bahsettiğim anketler de çok iyi. Bursa’da biz yarım kalan işi tamamlıyoruz. Geçen seçimlerde çok geriden başladığımız bir yarışı çok küçük bir farkla kaybetmiştik. Hatta anketler kazanmaya yakın olduğumuzu söylüyordu ve bu konuşulduğunda kimse inanmıyordu. Biraz da geçen sefer ‘kesin kazanıyoruz’ motivasyonun eksikliğinden birkaç puan farkla kaybetmiştik.

‘BURSA’YA ÇOK ÖZEL ÇALIŞTIK’

O günden bu güne Sayın Mustafa Bozbey doğal aday olarak çalışıyor. Biz de arkasında durduk. Bursa’ya da çok özel çalıştık, yerel seçim adaylarının belirlenmesinde çok farklı yöntemler kullandık.

‘BURSA’NIN HASSASİYETİNİ VE ÖNEMİNİ BİLİYORUZ’

Bursa’nın hassasiyetini ve önemini biliyoruz. Bir Bursa masası oluşturduk. Milletvekilimiz, il başkanımız, ilgili ilçe başkanı ve Bozbey birlikte çalıştılar. Bize ait son 3 belediyeye kadar tamamını mutabakatla belirlediler. Son 3’de de farklı fikirleri vardı, ayrı ayrı raporladılar; biz bir uzlaşı yarattık, hepsi kabul edildi. Parti Meclisinde dahi Bursa hiç tartışılmayan az sayıda ilden biri oldu.

ANKET AÇIKLAMASI: BURSA KEYFİMİZİ YERİNE GETİREN SONUÇLAR GÖSTERİYOR

Adaylaşmadan sonra biz ilk kontrol anketlerini yapıyoruz. Bursa o konuda keyfimizi getiren sonuçlar gösteriyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir