Özkan Uğur’un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak

Geçen temmuz ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur’un adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda açılan müzik stüdyosuna verildi. Stüdyoda genç müzisyenlere ücretsiz bir şekilde kayıt yapabilme imkanı sunan sunuluyor.

Özkan Uğur’un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak

8 Temmuz 2023’de hayatını kaybeden Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) üçlüsünün Özkan’ı ünlü sanatçı Özkan Uğur’un adı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Bayrampaşa’da bulunan Büyük İstanbul Otogarı’nda kurulan müzik stüdyosuna verildi.

Genç müzisyenlerin kendi çalışmalarını ücretsiz bir şekilde kaydedebilecekleri Özkan Uğur Müzik Stüdyosu, İBB Tesisler Bakım Onarım Müdürlüğü tarafından iki katlı olarak tasarlandı.

Toplam 125 metrekare kullanım alanına sahip olan stüdyoda öncelik gençlere ve amatör müzisyenlere verildi. Randevu sistemi ile çalışacak olan stüdyoda talep eden kişi veya grupların çalışma, prova ve ses kayıt işlemleri ücretsiz olarak yapılacak.

Stüdyo açılışına Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan Uğur, oğlu Alişan Uğur, oyuncu Zafer Algöz, Müzisyen Ayhan Sicimoğlu, oyuncu İzzet Öz ve İBB çalışanları katıldı.

Açılış sonrası stüdyoyu gezen ve genç müzisyenlerin şarkılarını dinleyen Aysun Aslan Uğur gözyaşlarını tutamadı.

Uğur sonrasında müzisyenleri tebrik etti. Stüdyoda kayıt yapan ilk grup ise solist Volkan Atasoy, Gitarist Tayyar Ahmet, Janberk Özsezer ve baterist Ata Candaş Özgür’den oluşan “Devir” müzik grubu oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir