Özüpak’tan Erdoğan’a çağrı: Bekliyoruz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF) Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, emekli maaşlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunarak; “Çalmadık kapı bırakmayın, vatandaşın derdini dinleyin, her gönüle dokunun’ talimatlarınız vardı; bir emekli olarak dertlerimizi anlatmak için kapımız çalınmadı. Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Özüpak’tan Erdoğan’a çağrı: Bekliyoruz

Gönül Boran Özüpak’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, emeklinin sefalet maaşlarıyla geçinemiyoruz feryadını duyan, bilensiniz.

Danışmanlarınız, bakanlarınız, vekilleriniz halktan değil, halkın içinden değil, halkın sorunlarına uzak, duyup da duymazdan gelenler onlar.

Bilemezler emekli sorunlarını, bilemezler emeklinin yaşadıklarını.

‘İNANMAYIN’

Tek bir çözümle emekliyi çözüme kavuşturmak varken, bakanlarınız çözümsüzlük üreterek, 10 kombinasyonlarıyla karşınıza gelecek açıklamalarını yapacaklar. İnanmayın!!

Yoksul emekli topluluğu oluşturmaktan başka çalışması yok bakanlarınızın.

Emeklinin ayrımsız, insanca yaşamını sağlayacak emekli maaşlarının hakkaniyetli, adaletli ve adil paylaşımla sağlayacak devletimizin en başısınız.

Seçim arifesiyle bakanlarınıza, vekillerinize çalmadık kapı bırakmayın, vatandaşın derdini dinleyin, her gönüle dokunun talimatlarınız vardı; bir emekli olarak dertlerimizi anlatmak için kapımız çalınmadı.

Bekliyoruz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir