PAŞADER’de mevcut başkan Mustafa Gümüş yeniden aday

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) 23. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Gümüş yeniden aday olduğunu açıkladı.

PAŞADER’de mevcut başkan Mustafa Gümüş yeniden aday

Gümüş, adaylık açıklamasında üyelere seslenerek ‘Birlikte çok iş başardık, birlikte yürümeye ve birlikte büyümeye devam edeceğiz’ dedi.

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Gümüş, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“BİRLİKTE ÇOK İŞ BAŞARDIK, BİRLİKTE YÜRÜMEYE VE BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Değerli Hemşehrilerim,

Bir ferdi olmaktan gurur duyduğum, 2010 yılından bu yana yönetiminde bulunduğum ve son 1 yıldır Yönetim Kurulu başkanlığını yaptığım Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni dönem için bir kez daha aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Geride bıraktığımız bir yılda, en az iki yıla sığdıracak çalışmaların yanı sıra, derneğimize yeni bir hizmet binası kazandırmanın gururunu hemşerilerimizle birlikte yaşadık.

Pandemi dönemi ve sonrası zorlukları, değerli üyelerimiz ve hemşehrilerimizle, birlikte yol almaktan kıvanç duyduğumuz mahalle derneklerimizle birer birer aşarak, PAŞADER için en güçlü fotoğrafı ortaya koymanın gayreti içerisinde olduk.

Tabii ki hemşehrilerimiz için hizmet, ilçe ve kent dinamiklerimizle birlikte de Mustafakemalpaşalılar için en iyisinin peşinde olmaya devam edeceğiz.

Birlikte Başardık, Birlikte Yürümeye ve Birlikte Büyümeye Devam Edeceğiz.

Kurumsal yapımızı daha da güçlü hale getirmek için, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini dünyada taşıyan tek ilçemiz Mustafakemalpaşa’nın ve Mustafakemalpaşalıların Bursa’daki en büyük sesi olan derneğimizi yeni hedeflere taşımak için yenilenen yönetim kurulu adaylarımızla yeni ve daha güçlü bir yola çıkıyoruz.

Ne mutlu ki bizlere;

Yıllar sonra tekrar çok adaylı bir genel kurula imza atmanın heyecanını ve sevincini yaşayacağız.

Bu vesile ile başkan adaylığını açıklayan bir önceki dönem yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Murat Dönmez kardeşime ve ekibine başarılar diler, üyelerimizi kongreye katılmaya davet ederim.

Kazanan her daim Mustafakemalpaşa ve Mustafakemalpaşalılar olması dileğimle…”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir