Pelin Karahan isyan etti

Başarılı oyuncu Pelin Karahan, eksiklerini almak için Bodrum’dan İstanbul’a geldi. Bodrum’daki plajlarda satılan yiyeceklerin fiyatlarının çok pahalı olduğunu dile getiren güzel oyuncu, isyan etti…

Pelin Karahan isyan etti

Pelin Karahan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Bodrum’dan yeni geldiğini ve uçaktan iner inmez eksiklerini gidermek için alışverişe çıktığını söyleyen Karahan, bu yıl Bodrum’da bir lahmacun ve ayranın 500 liraya satıldığı tatil yöresindeki pahalılıktan dert yandı.

Kendi yazlığının plajından denize girdiğini söyleyen Pelin Karahan, “Bodrum’da nüfus olarak bir yoğunluk var tabii ama biz yazlığımızda olduğumuz için bizi pek etkilemedi. Ben kendi evimde plajımızdan girdiğim için beachlere gitmedim. Ama tabii fiyatlar çok uçuk! Özellikle restoranlar… Biz daha çok evde yedik. Evde yemek daha uygun yani” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıldan bu yana 10 kilo vererek fit bir vücuda sahip olan Pelin Karahan, eski fotoğraflarına bakınca şimdi daha iyi hissettiğini belirtip, “Kısa sürede 10 kilo verdim. Eski fotoğraflarıma bakınca yüzüm daha tombuldu, şu an daha iyi hissediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir