Pençe-Kilit’ten acı haber: Şehidimiz var!

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde girilen çatışmada yaralanan bir askerimizin hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Pençe-Kilit’ten acı haber: Şehidimiz var!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde terör örgütü PKK’nın hain saldırısında Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş’in şehit olduğunu duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı’nın şehit askerimiz hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

“Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Alican Güneş, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölücü terör örgütü ile sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 2 terörist etkisiz hâle getirilirken bölgede operasyonlara devam ediliyor.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir