Pınar Altuğ artık dayanamadı! Ortalığı birbirine kattı

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, kendi adına açılmış sahte hesabın paylaşımını görünce çileden çıktı. Altuğ, “Şimdi hukuk yoluyla hesaplaşma vakti” diyerek hesabın sahiplerinden şikayetçi olacağını duyurdu.

Pınar Altuğ artık dayanamadı! Ortalığı birbirine kattı

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, kendi adına açılmış sahte hesabın paylaşımını görünce çileden çıktı. Altuğ, “Şimdi hukuk yoluyla hesaplaşma vakti” diyerek hesabın sahiplerinden şikayetçi olacağını duyurdu.

Bir dönemin sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’da hayat verdiği “Meltem” karakteriyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu ve model Pınar Altuğ adına sürekli sahte hesaplar açılıyor.

Geçen yıl da başları bu hesaplar yüzünden derde giren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, gerçek sosyal medya hesaplarını belirtmişti.

Pınar Altuğ adına açılan sahte Instagram hesabından siyasi paylaşımlar yapılınca Altuğ, konuya ilişkin bir açıklama yaparak hukuki yollarla hesap soracağını duyurdu.

HESABINI VERECEKSİN

Pınar Altuğ, “Şimdi mesela benim böyle bir hesabım yok, ama kendini bilmez birileri kafasına göre benim ismimle hesap açıp istediği gibi yazıyor, sonra başka kendini bilmezler de bunlara yorum yapıyor. Şimdi hukuk yoluyla hesaplaşma vakti. Yok öyle kafana göre davranmak. Hesabını vereceksin.” diyerek çok sert konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir