Pınar Altuğ’dan Yıldız Tilbe’ye şok sözler!

Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Altuğ, Yıldız Tilbe’nin sokak hayvanlarını hedef alan açıklamaları hakkında konuştu. Altuğ, “Aklımın almadığı bir durum. Umarım yanlışlıkla ifade etmiştir” dedi. İşte detaylar…

Pınar Altuğ’dan Yıldız Tilbe’ye şok sözler!

Kısa bir süre önce yoga kampından döndüğünü ifade eden Pınar Altuğ, tecrübelerini gazetecilere paylaştı.

İlk kez böyle bir kampa katıldığını söyleyen Altuğ, “Hayatımda ilk defa deneyimlediğim bir şeydi. Zaten 1,5 senedir yoga yapıyorum. Pandemi koşullarıyla online haftada bir gün yapıyorduk. Enteresan bir deneyimdi. Şunu fark ettim. 30 senedir çalışıyorum ve hiçbir anında kendi kendime kalıpta hiçbir şey düşünmeyeyim demedim. Yoga yaparken hiçbir şey düşünmüyorsun” dedi.

“TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA”

Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Pınar AltuğYıldız Tilbe’nin sokak hayvanlarını hedef alan açıklamaları hakkında konuştu.

Tilbe’nin “Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” sözlerini talihsiz bir açıklama olarak nitelendiren Altuğ, şöyle konuştu:

“Talihsiz bir açıklama olduğunu ummak istiyorum. Bir zaman sonra ne yaptığının farkına varacağını ummak istiyorum. Yıldız Tilbe hepimizin çok sevdiği, sesine hayran olduğu, müziğine bayıldığı bir insan ama hayvanlar için böyle bir cümle sarf edildiğinde elimin tersiyle itmem an meselesidir. Bir canlı için böyle bir şey dileyebilmek, düşünebilmek aklımın almadığı bir durum. Umarım yanlışlıkla yanlış ifade ederek kendini söylemiştir. ‘Bütün havyanları evinize alın’ diye açıklama yapmış. Biz hayvanseverler alabildiğimiz kadarını alıyoruz zaten. Fakat bunun çözümü onları zehirleyerek değil!”

“ŞARKILARINI DİNLEMEM”

Sanatçılardan gelen tepkiler hakkında düşüncesi sorulan Pınar Altuğ, “Herkes kendince bir tavırda olabilir. Bu kadar severken böyle düşünen birini bende hayatımda tutmak isteyebilirim. Şarkılarını dinlemem olur biter. Onun umrunda olur mu bilmem ama insanların ticari yönlerde göstereceği tepkiler daha farklı olabilir” şeklinde konuştu.

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

2 Eylül 1974 doğumlu olan Pınar Altuğ, liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi”nde bitirmiştir. 1994 senesinde ise Miss Turkey seçilmiştir. Çocuklar Duymasın isimli diziyle tanınan ve Türk halkının sevdiği bir isim haline gelen Altuğ, mankenlik kariyerine henüz lise ikinci sınıftayken başlamıştır. 17 yaşındayken babasını kaybetmiştir.

Liseden mezun olduktan sonra ise İstanbul’da İşletme bölümünü okumuştur. 21 yaşındayken ise ”Miss Turkey” isimli yarışmada birinci olmuş ve adını duyurmaya başlamıştır.

Türkiye güzeli seçildikten sonra öğrenimini yarıda bırakan Pınar Altuğ’un sunuculuk kariyeri 1995 senesinde magazin programları sunmasıyla başlamıştır. Asıl çıkışını ise 2002 senesinde yayınlanan ”Çocuklar Duymasın” isimli dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yapmıştır.

Dizi Türkiye’de izlenme rekorları kırmıştır. 2005 senesine kadar da yayınlanmaya devam etmiştir.

PINAR ALTUĞ’UN EŞİ KİM?

Meltem karakteriyle şöhreti yakalayan Pınar Altuğ, büyük firmaların reklam yüzü de olmuştur. 2008 senesinde Yağmur Atacan ile evlenen Altuğ’un yaptığı bu evlilik yaş farkı sebebiyle uzun süre konuşulmuştu. Altuğ’un bu evlilikten Yağmur adında bir kızı bulunuyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir