Pınar Deniz’den Kaan Yıldırım itirafı!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Pınar Deniz, kısa bir süre önce ilişkisini ilan ettiği Kaan Yıldırım hakkında da bir itirafta bulundu.

Pınar Deniz’den Kaan Yıldırım itirafı!

Kanal D’de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Pınar Deniz, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

“BAŞARIMI ÇOK ÇALIŞMAYA BORÇLUYUM”

Başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu ifade eden Pınar Deniz, “Ben uyumayıp gerçekten sadece işime odaklandığım bir dönemdeyim. O yüzden eğer şu an başarılı bir yerdeysem onu çok çalışmaya, çok istemeye ve çok sevmeye bağlıyorum. Yargı güzel bir açılış yaptı, çok mutluyuz. Bende sanki ilk defa yapıyormuşçasına ilk defa izledim. Sonuçtan da mutluyum” dedi.

“KENDİMİ İZLERKEN AĞLIYORUM”

“Kendinizi ekranda izler misiniz?” sorusu yöneltilen güzel oyuncu şunları söyledi: “İzlerken ağlıyorum bile inanır mısın? Objektif izlemeye çalıştığım için kendimi o yüzden hikayenin içine girip izliyorum. Ben kendini büyük eleştiren biriyim. İzleyip nerede yanlış yaptığımı görüp aslında onu bir daha yapmamaya çalışıyorum.”

PINAR DENİZ’DEN KAAN YILDIRIM İTİRAFI

“Yoğun olmanız yakınlarınız ile görüşmeye engel oluyor mu? Örnek Kaan Yıldırım…” denmesi üzerine Deniz, “İkimizde aynı işi yaptığımız için birbirimizin işine saygı duyuyoruz. Onun da benim kadar işkolik olduğunu düşünüyorum. O yüzden hiç engel olmuyor.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir