Pınar Deniz’in açıklamaları gündem yarattı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezona iddialı gibi bir giriş yapan Yargı’nın başrol oyuncusu Pınar Deniz, “Kadına şiddet” açıklamasıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Pınar Deniz’in açıklamaları gündem yarattı!

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, Bu sezon Yargı dizisi ile seyircinin karşısına çıktı.

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ünlü isim şimdi de “Kadına şiddet” konusu hakkında yaptığı açıklama ile gündem oldu…

Hürriyet muhabiri Hakan Gence’ye verdiği röportajda, kadına şiddet sahnelerinin olduğu projelerde yer almayı tercih etmediğini söyleyen güzel oyuncu, herkesin kendi alanında sorumluluğunu bilirse, değişim başlayabileceğine dikkat çekti.

İşte Pınar Deniz’in ses getiren röportajı…

“Şiddet içeren işleri, özellikle kadına şiddet içeren hiçbir projeyi kabul etmiyorum. Bunu yapımcıya da direkt söylüyorum zaten. Öyle bir sahne olduğunda ‘Ben bu sahneyi oynamayı tercih etmiyorum ve lütfen siz de bu sahneyi çıkarın’ diyorum. Ama ne oluyor? Yine o işler yayınlanıyor. Hepimiz kendi alanımızda sorumluluğumuzu bilirsek, bu durumu normalize edecek projelerden uzak durursak değişim başlayabilir.”

Yargı dizisinde cevval Avukat Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, “Ben Pınar olarak güçlü kadın hikâyeleri anlatmak istiyorum. Karşıtı olduğum bir dünyanın inşasında var olmak istemiyorum ve ‘Bu projede olmam’ diyebilmek, bir oyuncu olarak bu konunun karşısında durabilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir