Prenses Kate ile Prens William’dan ortak açıklama

Bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, birkaç gün önce kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Hastalığın duyulmasının ardından Galler Prensi ve Prenses’ten ilk açıklama geldi.

Prenses Kate ile Prens William’dan ortak açıklama

Birkaç ay önce karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

KANSERE YAKALANDIĞINI BÖYLE DUYURDU

Video mesajda haberi aldıktan sonra zorlu birkaç ay geçirdiğini belirten Galler Prensesi, büyük bir şok yaşadığını şu sözlerle açıklamıştı:

“Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım.”

Kate Middleton, “George, Charlotte ve Louis’e her şeyi onlara uygun bir şekilde açıklamak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; İyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William’ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor” dedi.

Ailesi için biraz zaman ve mahremiyete ihtiyacı olduğunu söyleyen Galler Prensesi, sözlerini “Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz” diye noktaladı.

PRENSES’E DESTEK YAĞDI

Video mesajın ardından Prenses Kate Middleton’a destek mesajları yağdı.

‘PRENS VE PRENSES MİNNETTARLAR’

Tüm bunların ardından BBC aracılığıyla Saray’dan yapılan açıklamada; “Prens ve Prenses, Birleşik Krallık’taki, İngiliz Milletler Topluluğu’ndaki ve dünyanın dört bir yanındaki insanlardan gelen nazik mesajlardan çok etkilendiler. Halkın sıcaklığından ve desteğinden dolayı son derece duygulandılar ve şu anda mahremiyet taleplerinin anlaşılmasından dolayı minnettarlar” denildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir