Prenses Kate’den belgesele tepki: İhanete uğradım

Ses getiren belgesellerinde kraliyeti suçlayan Meghan Markle ve Prens Harry’ye Prenses Kate’den tepki geldi. Bazı kaynaklara göre Prenses, çiftin belgeseldeki kraliyeti hedef alan ifadelerinden rahatsız oldu.

Prenses Kate’den belgesele tepki: İhanete uğradım

Meghan Markle ve Prens Harry’nin, kraliyet görevlerini bırakma sürecini anlatan belgeselin etkisi sürüyor. Belgeselde kraliyet ailesini suçlayan çifte, Prens William’ın eşi Prenses Kate’den tepki geldi.

‘İHANETE UĞRAMIŞ GİBİ HİSSEDİYOR’

Us Weekly’nin haberine göre kraliyet ailesine yakın bir kaynak, Prenses’in yapılan yorumlardan rahatsız olduğunu dile getirdi.

İddialara göre, Prenses çiftin yaptığı yorumlardan dolayı kırgınlık yaşıyor ayrıca Prens Harry’nin belgeselde yer verdiği ifadelerden dolayı “ihanete uğramış gibi” hissediyor.

AĞABEYİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Kaynak, Prens William’ın bu konularla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağını ve saygın bir tutum benimseyeceğini belirtti.

Prens Harry, abisine kraliyet ailesinde ayrılma kararını açıkladığında kendisine bağırdığını söylemişti. İddialara göre, Prens William kardeşinin kendisini bu şekilde yansıtmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadı.

‘ANLADIM Kİ KONU TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİLMİŞ’

Meghan Markle ve Prens Harry’nin, kraliyet görevlerini bırakma sürecini anlatan belgeselde Prens Harry, babası Kral Charles, ağabeyi Prens William ve Kraliçe Elizabeth ile yaptığı gergin konuşmayı anlatmıştı.

Prens Harry, ailesi ile kraliyetten ayrılma konusunu konuştuğu anların detaylarını dile getirdi.

Kendisi ve eşi Markle’ın Kraliçe’ye destek vermeye devam edeceğini ama aynı zamanda kendi işlerine yönelmek istediklerini belirten Prens Harry, bu konuşmanın tartışmaya açık olmadığını ağabeyinin tepkisini görünce anladığını söyledi.

‘AĞABEYİM BANA BAĞIRDI’

Prens Harry “Ağabeyim Prens William’ın bana bağırdığı anlar korkunçtu. Babamın dile getirdiği şeyler hiç doğru değildi ve büyükannem (Kraliçe Elizabeth) sessizce oturmuş, anlattıklarımı sindirmeye çalışıyordu” ifadelerini kulandı.

Hem kraliyet ailesinde kalıp hem de özel bir hayat yaşamak istediklerini belirten Prens Harry, karşılaştığı tepkilerden dolayı üzüntü duysa da özellikle Kraliçe Elizabeth’in misyonu nedeniyle otoriterlerden birtakım tavsiyeler alması gerektiğine hak verdiğini belirttii.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir