Putin’den ‘Leopard’ uyarısı: Alman tankları tekrar bize geliyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’ya verilen askeri desteğe tepki gösterdi. Almanya’nın Leopard tanklarını göndermesini eleştiren Putin, “80 yıl sonra Alman tankları tekrar bize geliyor. Batı bizi Alman tanklarıyla tehdit ediyor. Ancak modern bir savaş başlayacaksa bunun sonuçlarının hepsi için çok farklı olacağını bilmeliler” dedi.

Putin’den ‘Leopard’ uyarısı: Alman tankları tekrar bize geliyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Stalingrad Muharebe zaferinin 80’inci yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Avrupa ülkelerinin Ukrayna’ya verdiği desteği eleştiren Putin, “80 yıl sonra Alman tankları tekrar bize geliyor. Batı bizi Alman “Leopard” tanklarıyla tehdit ediyor. Ancak modern bir savaş başlayacaksa bunun sonuçlarının hepsi için çok farklı olacağını bilmeliler.  Almanya’yı Rusya ile savaşa itenler, savaşın farklı olacağının ve bizim karşılık verebileceğimizin farkında değiller. Artık tepkimiz sadece zırhlı araçlarla sınırlı kalmayacak. Bunu herkes anlasın. Tanklardan daha fazla silahı bölgeye konuşlandıracağız. Batıyı bir kez daha topluca püskürteceğiz.” dedi.

Ayrıca Putin, ” Nazi ideolojisi Rusya için büyük bir tehlike. Ukrayna’da zaferden eminiz. Bu konuda en ufak şüphemiz yok.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir