Rıza Kocaoğlu ile Selin Işık’ın aşkını kıskançlık bitirdi!

Çukur dizisinde canlandırdığı ‘Aliço’ karakteriyle bütünleşen ve hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu, bir süredir Selin Işık’la aşk yaşıyordu. İkili, sık sık evlilik sinyali veriyordu ancak araya eski sevgili girdi.

Rıza Kocaoğlu ile Selin Işık’ın aşkını kıskançlık bitirdi!

Oyuncu Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz aylarda meslektaşı Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kocaoğlu, evliliğe dair sorulara “Olacak inşallah” yanıtını vermişti. Ama kısa süre önce ilişkilerini sonlandırdıkları ortaya çıktı. Instagram’da birbirlerini takibi bırakıp fotoğraflarını da sildiler.

İlişkinin bitmesine Rıza Kocaoğlu’nun 2017’de ayrıldığı Eylül Su Sapan’ın neden olduğu iddia edildi. Kocaoğlu yeni başlayacak bir dizide eski sevgilisiyle rol arkadaşı oldu.

Selin Işık ise kıskançlık nedeniyle Kocaoğlu’nun projede yer almasını istemedi. Fikir ayrılığına düşen çift ayrılık kararı aldı. Rıza Kocaoğlu ise gecelerde Eylül Su Sapan ile görülmeye başladı.

Rıza Kocaoğlu, daha önce muhabirlerin; “Rıza Bey, geçtiğimiz Kurban Bayramında ‘Selin Işık’ı annemle tanıştıracağım’ demiştiniz. Tanıştı mı?” sorusuna şöyle yanıt vermişti…

“Annemle tanıştırdım Selin’i. O da çok sevdi” dedi. Kocaoğlu, “O zaman evlilik yakın mı?” sorusuna ise, “Olacak inşallah” demişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir