Ruhunuzu ve bedeninizi kışa hazırlamak için kaçırılmayacak fırsat

 Meyra İlknur Mısır Farkındalık Atölyesi beden ve ruh sağlığı için Bursa’da 1 günlük etkinlik düzenledi.

Ruhunuzu ve bedeninizi kışa hazırlamak için kaçırılmayacak fırsat

Sıcak ve eğlenceli yaz günleri geride kaldı. Sonbahar ile birlikte sorumluluklarımıza yoğunlaşıyoruz. Yaza veda edip sonbahara uyumlanmaya çalışırken kışın zorlu şartlarına ruh, beden ve zihin olarak hazır olmak bütünsel sağlık açısından son derece önemli.

Meyra İlknur Mısır Farkındalık Atölyesi beden ve ruh sağlığı için Bursa’da 1 günlük etkinlik düzenledi. Alanında uzman isimlerin deneyimlerini paylaşacağı program 8 Ekim Cumartesi günü Bursa-Keles Yolu’ndaki Bahçemis’te gerçekleştirilecek. Katılımcılar sabah saatlerinde pilates eğitmeni Bule Şahin eşliğinde Uludağ manzarasına karşı egzersiz yaparak nefeslerini ve bedenlerini açacak. Pilates ile ilgili soru-cevap kısmından sonra açık havada kahvaltı edilecek.

“Pusula” kitabının yazarı ve farkındalık koçu Meyra İlknur Mısır, hayatta karşılaşılan zorluklara karşı farkındalıkla ilerlemenin inceliklerini paylaşacak. Uygulamalı atölyede duygusal dengenin korunmasına ilişkin örnekler yapılacak.

İç hastalıkları uzmanı Doktor Mete Ekşioğlu ise sağlıklı beslenme konusundaki bilgi ve deneyimlerini aktaracak, kilo kontrolü ile ilgili soruları yanıtlayacak. Sürpriz uygulamaların da yer alacağı programa kayıt olmak için 532 383 06 46 nolu telefonu arayabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir