Sahillerde iğne atsan yere düşmedi

Bodrum’da yaz sıcakları etkisini artırdı. Termometreler 38 dereceyi gösterirken, yüzde 65 nemle birlikte hissedilen sıcaklık 41 dereceyi buldu. Deniz suyu sıcaklığı ise 27 dereceye kadar yükseldi.

Sahillerde iğne atsan yere düşmedi

Kavurucu havayı fırsat bilen tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren sahillere akın etti. Ortakent başta olmak üzere Bitez, Gümbet, Kumbahçe ve Türkbükü sahillerinde adeta adım atacak yer kalmadı. Ortakent’te şemsiyelerin tamamının dolu olduğu, turistlerin gölgede kalmak için yarıştığı görüldü.

Kimi turistler serinlemek için kendini Ege’nin serin sularına bırakırken, kimileri ise güneşin altında bronzlaşmayı tercih etti. Serinlemek isteyen turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Yetkililer, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da artabileceğini belirterek vatandaşlara ve tatilcilere “güneşin dik geldiği saatlerde dikkatli olun” uyarısında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir