Şahinkayalı öğrencilerin Teknofest gururu

Samsun’da düzenlenen Teknofest’e katılan Şahinkayalı öğrenciler elde ettikleri başarılarla Bursa’nın gururu oldular. Öğrenciler, Akıllı Ulaşım kategorisinde dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attılar.

Şahinkayalı öğrencilerin Teknofest gururu

Samsun Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleştirilen, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’te Şahinkayalı öğrenciler elde ettikleri başarıyla dikkatleri üzerine çektiler. Damla Erkan, Muhammed Şems Akgün, Barış Bilek, İpek Aydın, Doruk Batur ve İnci Bade Yiğit’ten oluşan takım, 2021-2022 Teknofest Akıllı Ulaşım kategorisinde verdikleri mücadeleyle dördüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Gülşah Çakmak ve Sema Işık takımın koçluğunu yaparken Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahinkaya, “Öğrencilerimizin Teknofest Karadeniz 2022’de elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Hepimizin gurur kaynağı oldular. Şahinkayalı öğrencilerin Teknofest ve benzeri etkinliklere katılarak başarılar elde etmeleri çok önemli. İlerde girişimcilik ve inovasyonda adlarından daha fazla söz ettireceklerine eminim. Şahinkaya ailesi olarak daha büyük başarıların peşinde olmaya devam edeceğiz.” diyerek gençlerin gelecekte daha da güzel şeyler yapacağını belirtti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir