Salı gününün galibi: Üç Kız Kardeş

İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlanan Kanal D dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 15 Mart Salı akşamı ekrana gelen 4’üncü bölümü ile zirvede yer aldı.

Salı gününün galibi: Üç Kız Kardeş

Kantar Medya’nın verilerine göre; Total kategoride 7.88 reyting ve yüzde 17.63 izlenme payı alarak birinci olan Üç Kız Kardeş, diğer kategorilerde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Final sanesinde Türkan’ın Somer’e boşanmak istemediğini söylemesi, dizinin gelecek bölümde dair merak arttırdı.

Somer’in Türkan’a boşanmak istediğini söyleyip, Kalenderlerin evinden ayrılması Sadık’ın tepkisine yol açtı. Bu tepkiyi yanlış anlayan Türkan, annesi Nesrin’e Somer’in boşanmak istediğini söyledi. Nesrin, Türkan’ı ilk zamanlar böyle sorunlar yaşanmasının normal olduğuna ikna etti. Ancak Türkan, Rüçhan’la yüz yüze görüşüp Somer’in boşanmak istediğini söyledi. İki kadın bu boşanmanın gerçeklememesi için uğraştı. Fatih’in etraflarında dolanması Kalender Ailesi’nin huzurunu kaçırdı. Diğer yandan Nesrin’in “Fatih eğer etrafımızda dolanmaya kalkıp tehdit ederse, alır kızları giderim buralardan” sözleri üzerine Sadık, Fatih’in kendisinden para istediğini Nesrin’den sakladı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir