Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi rövanş maçı kapsamında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz kendi evinde kazanarak bir üst tura çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni sezonda Devler Ligi’nde mücadele etmek isteyen Fenerbahçe ön elemeleri geçerek gruplara kalmak için mücadele ediyor. İlk etapta Dinamo Kiev engelini aşmak isteyen sarı lacivertli temsilcimiz daha sonra rakibini bekleyecek.

Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan mücadelenin yayın akışının detayları da belli oldu. İşte 0-0 biten ilk maçında rövanşının oynanacağı gün…

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Elemelerdeki zorlu müsabaka 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü oynanacak. Mücadelede gözler yeni isimlerin üzerinde olacak. Sarı lacivertli temsilcimizin mücadelesi Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma TSİ saat 20.00’de başlayacak.

İki takım arasında oynanan son 5 maçın 4’ü beraberlikle sona ermişti 2008-2009 sezonunda oynanan bir karşılaşmada ise Dinamo Kiev galip gelmişti.

Bu sezon başarılı bir hazırlık süreci geçiren Fenerbahçe dört hazırlık maçının üçünden sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir