Samsung watch 5 sıcaklık sensöru ile gelebilir

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, Samsung Health uygulaması beta güncellemesinden sonra “Uyku sırasında cilt sıcaklığı” için bir geçiş göstermeye başladı.

Samsung watch 5 sıcaklık sensöru ile gelebilir

Adından da anlaşılacağı gibi, bu özellik uyku döngüsü sırasında cilt sıcaklığını izlemek için kullanılabilir. Sıcaklık sensörü özelliği sürpriz oldu çünkü daha önce Samsung’un algoritmasında hala çok geride olduğu bildirilmişti ve bu nedenle bu özelliğin yakında piyasaya sürülmesi pek mümkün değil.

Sağlık uygulaması beta güncellemesi de Watch 5 ve Pro isimlerini doğruladı ve bu yıl “Klasik” olmayacağı gözüküyor. Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro listelerini gösteren ancak Classic modelinden hiçbir iz bulunmayan bir ekran görüntüsü paylaştı.

Bu, şirketin yakında çıkacak bir ürünü ortaya çıkarmak için Sağlık uygulamasını ilk kez kullanışı değil. Geçen yıl, Galaxy Watch4 ve Watch4 Classic’ten bahsedilmesi, şirketin sağlık izleme yazılımında resmi çıkışından yaklaşık bir ay önce ortaya çıktı.

Galaxy Watch 5 büyük olasılıkla 40 mm ve 42 mm boyutlarında, Pro’nun ise yalnızca bir boyutta gelmesi bekleniyor. Pro, titanyum gövdeye ve safir cama sahip olabilir . Büyük bir 572mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Samsung, yaklaşmakta olan akıllı saatlerle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir