Seda Bakan: Hala kendime gelmiş değilim

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem hakkında konuşan Seda Bakan, psikolojik olarak zor günler geçirdiğini söyledi. Ünlü isim, “Leyla da her şeyin farkında. İzletmememize rağmen konu sürekli bu olduğu için çocuk merak ediyor ve duyuyor” dedi.

Seda Bakan: Hala kendime gelmiş değilim

Seda Bakan, geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi. Mutfak alışverişine çıkan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 3,5 yaşındaki kızı Leyla ile akşam yemeğinde balık yapacağını söyleyen Bakan, “Yemekleri evde ben yapıyorum. Güzel yemek yapıyorum. Bolu’lu olduğum için yemek konusunda iyiyim. Beklerim, gelin” ifadelerini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler nedeniyle kendini iyi hissetmediğini ifade eden 37 yaşındaki oyuncu, “Kendime hâlâ gelebilmiş değilim. Hiç kimse gelemiyor. Çünkü büyük bir psikolojik buhran içindeyiz. İnsanlar orada o şekilde yaşarken ailelerini kaybetmiş, çoluğunu çocuğunu, annesini kaybetmiş… Onları düşündükçe çok etkileniyorum. 1999 depreminde Düzce’deydim. Biz de çok sert bir şekilde yaşadık. Hatta benim okulumun bir bölümü yıkılmıştı. Depremin ne demek olduğunu biliyorum. Gerçi bilmeyen de ağır bir şekilde hissetmiş oldu” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir