Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi

Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Bakan, önceki gün Maslak’taki bir hastaneye girerken görüntülendi. Aracını valeye bırakıp koşar adım hastaneye giren oyuncu telaşlı haliyle dikkat çekti.

Seda Bakan koşar adım hastaneye girdi

2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturan Seda Bakan, iki yıl önce kızı Leyla’yı dünyaya getirmiş, hamilelik kilolarından da kısa sürede spor yaparak kurtulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Evlilik çok güzel, tavsiye ederim” açıklamasında bulunan ünlü isim, bu sözlerinin sorulması üzerine, şöyle demişti; “”Evliliği tabii ki tavsiye ediyorum ama şöyle doğru kişi olması gerekiyor.

Çok aşırı kıskanç, agresif biriyle de aman evleneyim diye evlenilmez. Çocuk içinde baba olacak kişiyi bulman gerekiyor. Ülkemizde ne kadar ciddi problemler yaşanıyor kadınlara karşı çocuklara karşı, şiddet meseleleri. Bu konulara çok girmek istemiyorum ama herkes bence çok dikkatli olmalı, kadınlar özellikle.”

Seda Bakan, önceki gün Maslak’taki bir hastaneye girerken görüntülendi. Aracını valeye bırakıp koşar adım hastaneye giren oyuncu, yine aynı hızla hastaneden çıkıp aracına yöneldiği sırada “Seda hanım geçmiş olsun, iyi misiniz?  sorularına, “Çok acelem var, iyi günler” şeklinde konuştu ve uzaklaştı

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir